luni, 7 ianuarie 2013

CULORI - ALBCitind eseul Annei despre Deschidere si despre ce ne propunem fiecare pentru noul an,  mi-a venit in minte, fara vreo legatura obligatorie cu asta, cat de mult ne influenteaza CULORILE starile de spirit.
In mod evident, in ultimele saptamani, cel putin in partea noastra de tara, zapada domneste este tot, ne inveseleste sau ne zadarniceste planurile.

Iata cum ALBUL mi-a colorat mie aceste zile. Iertare pentru calitatea pozelor, le-am facut cu telefonul, aparatul era, ca de obicei, descarcat. 

* Zapada, asa cum o zad eu acum, prin fereastra de la biroul meu (poza facuta de baietelul meu) :* Ne pornim spre biserica mai devreme decat de obicei, pentru ca peisajul ne fura, avem impresia ca am luat-o pe un drum de poveste :* Cu toate acestea, iarna e grea si friguroasa :* Acum cateva zile ne pregateam de Sarbatori:
* Captuseala de omat :  * La casa bunicilor se face carare, ca vine Parintele cu Ajunul : 

                          


* Spre bucuria sufletului meu, privelistea de la fereastra copilariei mele a ramas neschimbata :  Va doresc zile in culori de voie buna !

Ce CULORI se vad de la fereastra voastra ?

  

4 comentarii:

Loredana spunea...

M-am delectat privind fotografiile tale. Parca desprinse din alte vremuri. Superbe!
Iti doresc un an bun si rodnic!
La multi ani!

Cristina spunea...

Multumesc mult, scumpa mea!
Sa ai un an plin de bucurii alaturi de sotul tau si de minunicile de fetite !

corina spunea...

Frumoase fotografiile, mi-a placut in mod deosebit potecuta din curte care duce spre portita. Superba!

Cristina spunea...

Multumesc, Corina! Potecuta asta ramane cea mai frumoasa si plina de farmec din viata mea. Si m-a invrednicit Dumnezeu pe mine, nevrednica, sa vad potecute si bulevarde si avenues din cele mai grandioase pe lumea asta, dar tot potecuta asta as saruta-o in genunchi.