duminică, 6 februarie 2011

Interviu cu parintele Constantin Coman


M-am bucurat descoperind si reascultand un interviu mai vechi pe care Eugenia Voda i l-a luat parintelui Constantin Coman (de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti) la care eu tin mult. E un exemplu de preot si duhovnic autentic, traitor, smerit, bine pregatit si iubitor de credinciosi. Sa-l ascultam AICI.

Si un extras din cartea parintelui Coman, Dreptatea lui Dumnezeu si dreptatea oamenilor, via Razboi intru cuvint.

6 comentarii:

Loredana spunea...

si mie imi place mult cum vorbeste parintele. din pacate, nu sunt multi preotii care au darul predicilor frumoase si folositoare sufletului.

Cristina spunea...

Da, asa este. Cum atat mai putin preotii de mir, dupa parerea mea.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Razboi intru Cuvant spunea...

http://www.razbointrucuvant.ro/2011/04/01/dreptatea-lui-dumnezeu-si-dreptatea-oamenilor-surprizele-frumoase-ale-duhului-si-chemarea-incomoda-a-crucii-provocarea-cea-buna-vs-duhul-lumii/

Cristina spunea...

Multumesc, Razboi intru cuvint! Am citit extrasul din cartea parintelui Constantin Coman si chiar ca m-a ajutat mult. Bogdaproste!

Anonim spunea...

Your style is unique in comparison to other folks I have read
stuff from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I will just bookmark this page.

my weblog :: resting metabolic rate calculator